Kerstmenu 2010

Buon  Natale

 

 

-          Menu a Base di Carne.

-          Vlees menu

 

 

 

 

-          Mistu panne

-          Een brood mix en kruidenboter

 

-          Mezzelune porcini

-          Halve maan pasta met morelles
in roomsaus

 

 

 

 

-          Waqy Zuppa

-          Ossenstaartsoep van waqyu vlees

 

 

 

 

Icosteak al rosmarino

Gegrilde ibericosteak met rozemarijn met rissoto en bladspinazie

 

-          Sgroppino all Limone

-          Spoom van citroensorbet ijs,Wodka en prosecco

 

-          Peto d’anatra al arancio

-          Eendenborstfilet in een sinaasappelsaus
truffelaardappeltjes met groente
-     

-          Dessert

-          Geflambeerde verse vijgen in groene pepers en vanille ijs

 

€ 57,50



 

Buon  Natale

 

 

 

 

-          Menu a Base di Pesce.

 

 

 

 

-          Vis menu

 

 

 

 

 

-          Mistu panne

-          Een brood mix en kruidenboter

 

-          Gambretti cocktail di avocado

-          Avocado’s gevuld met Noordzee garnaaltjes

 

-          Zuppa di pesce

-          vissoep

 

Coda di rospo con prosciuto di iberico

Zeeduivel gewikkeld in ibericoham in een verse
peperroomsaus met rissoto en bladspinazie

 

-          Sgroppino all Limone

-          Spoom van citroensorbet ijs,Wodka en prosecco

 

 

 

 

-          Combinatione di granchio e langusta

-          Combinatie van krab en langustine
Con spaglietti aglio oglio peperoncino

 

-          Dessert

   

 

-          Geflambeerde verse vijgen in groene pepers en vanille ijs

 

€ 54,50